enda

Elisabet Ronaldsdóttir

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Contraband 2012 Klip U/Spillefilm
Dybet 2012 Klip U/Spillefilm
Thor - legenden fra Valhalla 2011 Klip U/Spillefilm
Ingen forbindelse 2007 Klip U/Spillefilm
Bræðrabylta 2007 Klip U/Kort fiktion
Jar City 2006 Klip U/Spillefilm
Thicker Than Water 2006 Klipper U/Spillefilm
Erik Bruhn - jeg er den samme, bare mere 2000 Klip DK/Dokumentarfilm
Billy i Bangkok 2000 Klip DK/Dokumentarfilm
Bye Bye Blue Bird 1999 Klip DK/Spillefilm
Bandleader - Pierre Dørge og New Jungle ochestra 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Dagens børn 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Tøsepiger 1996 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.