enda

Elisabeth Christensen

(1855 – 1923)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Heksen 1922 Annas mor U/Spillefilm
I sidste Sekund 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Pigernes Jenser 1912 Svuppeline Eskesen, 47's værtinde DK/Kort fiktion
Et pokkers Pigebarn 1912 Bedstemo'er DK/Spillefilm
Københavnerliv 1911 Kathrine Blomkaal, Bakkesangerinde DK/Spillefilm
Møllerens Datter Anna, møllerens kone DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.