enda

Elisabeth Colding

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De små vilde 2013 Klipper Antologi
De små vilde: forår 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
De små vilde: sommer 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
De små vilde: efterår 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
De små vilde: vinter 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Thea og den vilde flod 2012 Klip DK/Kort fiktion
Sådan er søskende - Lige midt imellem 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Storvask 2010 Klipper Tv-serie
Da spaniolerne kom til Danmark 2008 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Med tog i Indien 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
På eventyr i Indien 2005 Klipper DK/Dokumentarfilm
Balladen om Holger Danske 1996 Klip DK/Spillefilm
Safe condition - document in the past perfect 1995 Klip DK/Eksperimentalfilm
Monika 1994 Klip DK/Kort fiktion
Frangipane the tortoise 1993 Klip DK/Eksperimentalfilm
Raha 1991 Klip DK/Kort fiktion
Frygt - håb - fremtid 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
Adam Hart i Sahara 1990 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Minder fra Transsylvanien 1989 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Sødere end honning 1989 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.