enda

Elisabeth Colding

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De små vilde (Oversigt) 2013 Klipper Antologi
De små vilde: forår 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
De små vilde: sommer 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
De små vilde: efterår 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
De små vilde: vinter 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Thea og den vilde flod 2012 Klip DK/Kort fiktion
Sådan er søskende - Lige midt imellem 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Storvask - Flyvesokken 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Forsvundet 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Tøjlapper 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Tigersokker 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Fodboldstrømper 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Ishav 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Pjaltetøj 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Hvem er stærkest 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Gemmeleg 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Drillehandsken 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Udklædning 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Sulten sweater 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Sovetryner 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Graffiti 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Vækkeleg 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Vaskepletter 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Kogevask 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Larm 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Farveskift 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Hemmeligheden 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask - Vrideleg 2010 Klip DK/Kort fiktion
Storvask 2010 Klipper Tv-serie
Storvask - Sæbebobler 2010 Klipper DK/Kort fiktion
Da spaniolerne kom til Danmark 2008 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Med tog i Indien 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
På eventyr i Indien 2005 Klipper DK/Dokumentarfilm
Balladen om Holger Danske 1996 Klip DK/Spillefilm
Safe condition - document in the past perfect 1995 Klip DK/Eksperimentalfilm
Monika 1994 Klip DK/Kort fiktion
Frangipane the tortoise 1993 Klip DK/Eksperimentalfilm
Raha 1991 Klip DK/Kort fiktion
Frygt - håb - fremtid 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
Adam Hart i Sahara 1990 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Syv-et 1990 Runner DK/Kort fiktion
Minder fra Transylvanien 1989 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Sødere end honning 1989 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.