enda

Elisabeth Nørager

(1951 – )

Skuespillerinde. Elisabeth Nørager blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vejen til Lima 1976 Speaker DK/Dokumentarfilm
En by i provinsen 1976 Frk. Larsen Tv-serie
I Danmark er jeg død 1975 Medvirkende Tv-film
Hitler superstar 1974 Ung pige Tv-film
Mig og mafiaen 1973 En lotte DK/Spillefilm
Triptycon 1972 Medvirkende DK/Kort fiktion
Berøringer 1972 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.