enda

Elisabeth Shue

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Death Wish - En mand ser rødt 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Piranha 3-D 2010 Julie Forester U/Spillefilm
Hide and Seek 2005 Elizabeth Young U/Spillefilm
Hollow Man - usynlig 2000 Linda McKay U/Spillefilm
The Saint - Helgenen 1997 Emma Russell U/Spillefilm
The trigger effect 1996 Annie U/Spillefilm
Leaving Las Vegas 1995 Sera U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Cocktail 1988 Medvirkende U/Spillefilm
En vild nat i byen 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Abernes nat 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Karate Kid 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.