enda

Elisabeth Stub

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sexton Blake 1915 Frøken Yvonne DK/Spillefilm
Elskovs Tornevej 1915 Margaretha, Juhls datter DK/Kort fiktion
Det Syndens Barn! 1914 Laura, forpagterens datter DK/Spillefilm
I Dødens Brudeslør 1914 Komtesse Olga DK/Spillefilm
Under Kniven 1913 Helene, professorens hustru DK/Spillefilm
Springdykkeren 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Med 100 Hestes Kraft Margaret Travers, en fattig pige DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.