enda

Elizabeth Avellan

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spy kids 4D 2011 Producer U/Spillefilm
Predators 2010 Producer U/Spillefilm
Machete 2010 Producer U/Spillefilm
Death Proof 2007 Produktion U/Spillefilm
Planet Terror 2007 Produktion U/Spillefilm
Sin City 2005 Produktion U/Spillefilm
Once Upon a Time in Mexico 2003 Produktion U/Spillefilm
Spy Kids 3-D: Game Over 2003 Produktion U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Produktion U/Spillefilm
Spy Kids 2001 Producer U/Spillefilm
The faculty 1998 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.