enda

Elizabeth Perkins

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hund og kat imellem 2001 Fru Brody U/Spillefilm
The Flintstones 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Miraklet på Manhattan 1994 Medvirkende U/Spillefilm
The doctor 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Avalon - drømmen om Amerika 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Big 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Mig og loven 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.