enda

Elizabeth Taylor

(1932 – 2011)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Young Toscanini 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Genocide 1982 Fortæller U/Dokumentarfilm
Skilsmissen - hans og hendes 1973 Medvirkende Tv-film
x, y & zee 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Højt spil i Las Vegas 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Glimt i et gyldent øje 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Trold kan tæmmes 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem er bange for Virginia Woolf? 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Cleopatra 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Pludselig sidste sommer 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Ikke for penge 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Giganten 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Ivanhoe 1952 Rebecca U/Spillefilm
En plads i solen 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Brudens far 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Lassie's bedrifter 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.