enda

Ella Sprange

(1885 – 1913)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Moderen 1914 Grete, Annemaries datter DK/Spillefilm
Millionærdrengen 1914 Dick, avisdreng DK/Spillefilm
Giftslangen 1913 Lula, Pjerrots kone, slangetæmmerske DK/Spillefilm
Styrmandens sidste Fart 1913 Gerda, Sivertsens datter DK/Spillefilm
Under Mindernes Træ 1913 Marie, datter af den rige bonde Jérome DK/Spillefilm
Frøken Anna og Anna Enepige 1913 Anna Holm, rentierens datter DK/Kort fiktion
Kongens Foged 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Chatollets Hemmelighed 1913 Clara, Fabers datter DK/Spillefilm
Mellem Storbyens Artister 1912 Ulla, linedanserinde DK/Spillefilm
Kærlighed og Penge 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Strandingen i Vesterhavet 1912 Marie, strandfogedens datter DK/Spillefilm
Du skal ikke solde 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dr. Gar el Hamas Flugt 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Bagtalelsens Gift 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Historien om en Moder 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Kærlighedens Styrke 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Den uundgaaelige Jensen Medvirkende DK/Kort fiktion
Kommandørens Døtre Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.