enda

Ellen Barkin

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Another happy day 2011 Lynn, Producer U/Spillefilm
Letters to Juliet 2010 Producer U/Spillefilm
Palindromer 2004 Joyce Victor U/Spillefilm
The fan 1996 Jewel Stern U/Spillefilm
Min mors kæreste 1993 Caroline U/Spillefilm
Man Trouble 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Hjælp, jeg er en kvinde 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Sea of love 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Smukke Johnny 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Siesta - en erotisk rejse 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed i kugleregn 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Down by Law 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Buckaroo Banzai og det vilde eventyr 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Ikke et ondt ord om Harry 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.