enda

Ellen Carstensen Reenberg

(1899 – 1985)

Skuespillerinde. Mor til skuespiller Jørgen Reenberg.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spøgelsessonaten 1968 Medvirkende Tv-film
Farvel Thomas 1968 Ældre dame på apoteket Tv-film
Paprika 1960 Medvirkende Tv-film
Ole Lukøje 1960 Medvirkende Tv-film
Pygmalion 1959 Medvirkende Tv-film
Forellen 1958 Medvirkende Tv-film
Ole Lukøje 1955 Fru Svanehals Tv-film
Kong Renés datter 1953 Martha Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.