enda

Ellen Feldmann

(1888 – 1969)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Naar Katten er ude 1947 Bents Mor DK/Spillefilm
Lise kommer til Byen 1947 Frk. Hansen DK/Spillefilm
Forellen 1942 Frk. Svendsen DK/Spillefilm
Blodets Baand 1912 En kontordame DK/Spillefilm
Menneskejægere 1912 "Røde Grethe" DK/Spillefilm
Den sorte Drøm 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.