enda

Ellen Kuras

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Away We Go 2009 Foto U/Spillefilm
Berlin 2007 Foto U/Dokumentarfilm
Neil Young: Heart of gold 2006 Foto U/Dokumentarfilm
Evigt solskin i et pletfrit sind 2004 Foto U/Spillefilm
Coffee and Cigarettes 2003 Foto U/Spillefilm
Analyze That 2002 Foto U/Spillefilm
Blow 2001 Foto U/Spillefilm
Just the Ticket 1999 Foto U/Spillefilm
Summer of Sam 1999 Foto U/Spillefilm
I shot Andy Warhol 1996 Foto U/Spillefilm
American Cinema 1995 Foto Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.