enda

Ellen Margrethe Stein

(1898 – 1979)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Tanten DK/Spillefilm
Tre søstre 1977 Medvirkende Tv-film
Bernarda Albas hus 1975 Medvirkende Tv-film
Aladdin eller Den forunderlige lampe 1975 Fatime Tv-serie
En forglemmelse 1973 Pigen Tv-film
Seks roller søger en forfatter 1973 Suffløse Tv-film
Seks personer søger en forfatter 1973 Medvirkende Tv-film
Mig og mafiaen 1973 Dommer DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Ibs mor DK/Spillefilm
Soiree musicale 1971 Mathilde Tv-film
Snedronningen 1970 Stemme Tv-film
Midt i en jazztid 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Medvirkende DK/Spillefilm
Alle har ret 1966 Medvirkende Tv-film
Professor Taranne 1966 Medvirkende Tv-film
Søskende 1966 Husholdersken DK/Spillefilm
Ballerina 1966 Medvirkende Tv-film
Soyas tagsten 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Regnvejr og ingen penge 1965 Bedste Tv-serie
Ægget 1964 Frøken Duvant Tv-film
Pigen og pressefotografen 1963 Ældre dame DK/Spillefilm
Svinedrengen og Prinsessen på ærten 1962 Dronningen DK/Kort fiktion
Gøngehøvdingen 1961 Fru Else Parsberg DK/Spillefilm
Helle for Helene 1959 Professorinde Hvam DK/Spillefilm
Jomfruburet 1959 Fru Weber Tv-film
6-dagesløbet 1958 Hustru til dr. phil. DK/Spillefilm
Manden i månen 1957 Medvirkende Tv-film
Penge med posten 1956 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Karrig nidding 1955 Medvirkende Tv-film
Vi som går køkkenvejen 1953 Tanten DK/Spillefilm
Adam og Eva 1953 Medvirkende DK/Spillefilm
Bag de røde porte 1951 Enkefru Holst DK/Spillefilm
Dorte 1951 Medvirkende DK/Spillefilm
Historien om Hjortholm 1950 Medvirkende DK/Spillefilm
Min kone er uskyldig 1950 Togpassager DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Fru Møller DK/Spillefilm
I de lyse Nætter 1948 Poul Linds tante DK/Spillefilm
Penge som Græs 1948 Medvirkende DK/Spillefilm
Lykke paa Rejsen 1947 Franziska DK/Spillefilm
Op med lille Martha 1946 Louise, Glamsfeldts Kone DK/Spillefilm
Saa mødes vi hos Tove 1946 Mette, husholderske DK/Spillefilm
Den usynlige Hær 1945 Georges mor DK/Spillefilm
I Gaar og i Morgen 1945 Sekretær DK/Spillefilm
En ny Dag gryer 1945 Medvirkende DK/Spillefilm
Bedstemor gaar amok 1944 Charles' mor DK/Spillefilm
Kriminalassistent Bloch 1943 Jenny, Franks Kone DK/Spillefilm
Søren Søndervold 1942 Frk. Thorsens mor DK/Spillefilm
En Forbryder 1941 Enkepastorinde Hansen, Eriks mor DK/Spillefilm
Barnet 1940 Medvirkende DK/Spillefilm
Familien Olsen 1940 Frk. Mørch, kasserske DK/Spillefilm
Pas paa Svinget i Solby 1940 Biskoppens kone DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 Kommunelærerinde DK/Spillefilm
Flaadens blaa Matroser 1937 Petræa, Martinius' kone DK/Spillefilm
En fuldendt Gentleman 1937 Grevinde Urne DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.