enda

Ellen Page

(1987 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flatliners 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Into the Forest 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Freeheld 2015 Medvirkende U/Spillefilm
To Rome with Love 2012 Monica U/Spillefilm
Inception 2010 Ariadne U/Spillefilm
Juno 2007 Juno MacGuff U/Spillefilm
Hard Candy 2006 Hayley Stark U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.