enda

Ellen Price de Plane

(1878 – 1968)

Balletdanserinde. Født 21/6 1878, død 4/3 1968 - 89 år gammel. Gift med Xavier de Plane.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den Kongelige Ballet 1902-1906 1979 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Paa Dødens Tærskel 1913 Ellinor Carthy DK/Spillefilm
Den farlige Leg 1911 Anitta, overlærerens datter DK/Spillefilm
Pjerrot og Pjerrette 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Pierre og Pierette 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Orfeus og Eurydike 1906 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Livjægerne paa Amager 1906 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Sylfiden 1903 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.