enda

Ellen Winther

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Barselstuen 1976 Medvirkende Tv-film
Valsedrømme 1967 Prinsesse Helena Tv-film
Landmandsliv 1965 Louise Havermann DK/Spillefilm
Tiggeroperaen 1960 Medvirkende Tv-film
Tornerose 1959 Prinsesse Aurora (Tornerose) U/Spillefilm
De sjove år 1959 Else DK/Spillefilm
Jomfruburet 1959 Medvirkende Tv-film
Kapelmesteren 1954 Medvirkende Tv-film

Som Ellen Winther Lembourn

Title År Funktion Category
Kun en pige 1995 Tante Valborg DK/Spillefilm
Min skygge 1988 Medvirkende DK/Kort fiktion
Jydekompagniet 1988 Fru Bang-Bendix DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Gerda DK/Spillefilm
Jul på slottet 1986 Trisse Tv-serie
Midt om natten 1984 Gerda DK/Spillefilm
Matador 1978 Minna Varnæs Tv-serie
Kassen stemmer 1976 Fru Hjort DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Grethe Martin DK/Spillefilm
Flagermusen 1969 Adèle, pige hos Eisenstein Tv-film
Københavnerliv 1968 Dagmar Hansen Tv-serie
I den grønne skov 1968 Lillian DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.