enda

Elliot Goldenthal

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Public Enemy No. 1 2009 Musik U/Spillefilm
Across the universe 2008 Musik U/Spillefilm
S.W.A.T. - Politiets eliteenhed 2003 Musik U/Spillefilm
Frida 2002 Musik U/Spillefilm
Final Fantasy 2001 Musik U/Spillefilm
In Dreams 1999 Musik U/Spillefilm
Kuglen 1998 Musik U/Spillefilm
Batman & Robin 1997 Musik U/Spillefilm
Michael Collins 1996 Musik U/Spillefilm
A time to kill 1996 Musik U/Spillefilm
Batman forever 1995 Musik U/Spillefilm
Heat 1995 Musik U/Spillefilm
Demolition Man 1993 Musik U/Spillefilm
Ondskabens kirkegård 1989 Musik U/Spillefilm
Drugstore cowboy 1989 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.