enda

Elliott Gould

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Voldens nøgne ansigt 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Vagabonder 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Den tavse makker 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Mission Capricorn 1 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Forbrydelse betaler sig 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg vil, jeg vil... her og nu 1975 Medvirkende U/Spillefilm
To spøjse spioner 1974 Medvirkende U/Spillefilm
California split 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Politiets farligste job 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Berøringen 1971 Medvirkende U/Spillefilm
M.A.S.H 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det lange farvel Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.