enda

Elliott Kastner

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Homeboy 1988 Produktion U/Spillefilm
Blob 1988 Producer U/Spillefilm
Djævelen i hjertet 1987 Producer U/Spillefilm
Dollargrin i Oxford 1984 Produktion U/Spillefilm
Jagten på Garbo 1984 Producer U/Spillefilm
En mand, en kvinde, et barn 1982 Producent U/Spillefilm
Marlowe går til sagen 1978 Produktion U/Spillefilm
Masser af diamanter 1974 Produktion U/Spillefilm
Ørneborgen 1968 Producer U/Spillefilm
Harper, privatdetektiv 1966 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.