enda

Elmer Bernstein

(1922 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far from Heaven 2002 Musik U/Spillefilm
Imellem venner 2000 Musik U/Spillefilm
Wild Wild West 1999 Musik U/Spillefilm
John Grisham's The Rainmaker 1997 Musik U/Spillefilm
Bulletproof 1996 Musik U/Spillefilm
Djævel i blåt 1995 Musik U/Spillefilm
Uskyldens år 1993 Musik U/Spillefilm
Den gode søn 1993 Musik U/Spillefilm
Pigen i midten 1992 Musik U/Spillefilm
Oscar - fingrene væk fra min datter 1991 Musik U/Spillefilm
Den vilde Rose 1991 Musik U/Spillefilm
En sort dag i Harlem 1991 Musik U/Spillefilm
Ærlige svindlere 1990 Musik U/Spillefilm
Manden fra Amerika 1990 Musik U/Spillefilm
Min venstre fod 1989 Musik U/Spillefilm
Et døgn med Jimmy Reardon 1988 Musik U/Spillefilm
En god mor 1988 Musik U/Spillefilm
Agent Cosby 1987 Musik U/Spillefilm
Silent voice 1987 Musik U/Spillefilm
Leg med ild! 1986 Musik U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Musik U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Musik U/Spillefilm
Vi er spioner 1985 Musik U/Spillefilm
Ekstase 1984 Musik U/Spillefilm
Ghostbusters 1984 Musik U/Spillefilm
Jonathans første affære 1983 Musik U/Spillefilm
Bossen og bumsen 1983 Musik U/Spillefilm
Rumjægeren - eventyr i den forbudte zone 1983 Musik U/Spillefilm
Vi flyver endnu højere 1982 Musik U/Spillefilm
Bjergbestigeren 1982 Musik U/Spillefilm
Genocide 1982 Musik U/Dokumentarfilm
Heavy metal 1981 Musik U/Spillefilm
De udvalgte 1981 Musik U/Spillefilm
En amerikansk varulv i London 1981 Musik U/Spillefilm
Røven af 4. division 1981 Musik U/Spillefilm
Dødskamp på Saturn 3 1980 Musik U/Spillefilm
Højt at flyve 1980 Musik U/Spillefilm
Opgør ved daggry 1979 Musik U/Spillefilm
En helvedes karl 1979 Musik U/Spillefilm
Seksløberen, som blev tavs 1976 Musik U/Spillefilm
Rapport til politikommissæren 1974 Musik U/Spillefilm
McQ renser ud 1974 Musik U/Spillefilm
Sheriffens værste job 1973 Musik U/Spillefilm
Big Jake 1971 Musik U/Spillefilm
Blind terror 1971 Musik U/Spillefilm
De frygtløse 1969 Musik U/Spillefilm
Lad mig kysse din sommerfugl 1968 Musik U/Spillefilm
Skyggen af en gigant 1966 Musik U/Spillefilm
Den store flugt 1963 Musik U/Spillefilm
Walk on the wild side 1962 Musik U/Spillefilm
Comancheros 1961 Musik U/Spillefilm
Syv mænd sejrer 1960 Musik U/Spillefilm
Heksekedlen 1960 Musik U/Spillefilm
Kugler der dræber 1958 Musik U/Spillefilm
De kom løbende 1958 Musik U/Spillefilm
Magtens sødme 1957 Musik U/Spillefilm
Afsløret 1952 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.