enda

Elna Brodthagen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sofie 1992 Enkefru Meyer, Sofies bedstemor DK/Spillefilm
Farlig leg 1990 Medvirkende DK/Spillefilm
Ansigterne 1986 Medvirkende Tv-film
Hornsherred og EF 1986 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Hellere en tyv i huset end en kurre på tråden 1966 Anita Tv-film
Buketten 1960 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.