enda

Elsa Gress

(1919 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Manus Tv-film
Erindring om fremtiden 1981 Manus Tv-film
Mennesker imellem 1975 Manus DK/Eksperimentalfilm
Den sårede filoktet 1974 Manus Tv-film
Solen er rød 1972 Kommentarer DK/Eksperimentalfilm
Boxiganga 1967 Manus, Speaker, Producent DK/Dokumentarfilm
En by ved navn København 1960 Oversættelse DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.