enda

Else Benedikte Madsen

(1940 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeppe på bjerget 1981 Nille DK/Spillefilm
Vores år 1980 Ragna Humble Tv-serie
Vinterbørn 1978 Fru Holm DK/Spillefilm
Fortsættelse følger 1977 Gyda Tv-serie
Skorpionen 1976 Medvirkende Tv-film
Slå først Jensen 1971 Jensens skolekammerats kone Tv-film
Snedronningen 1970 Stemme Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.