enda

Else Heidary

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Oviri 1986 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Instruktørassistent, Klippeassistent DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Instruktørassistent DK/Spillefilm
En lykkelig skilsmisse 1975 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Scripter DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Instruktørassistent DK/Spillefilm

Som Else Heidary-Carlsen

Title År Funktion Category
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Personlig assistent, Instruktørassistent U/Spillefilm
Springet 2005 Instruktørassistent DK/Spillefilm
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.