enda

Else Hvidhøj

(1937 – 1987)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Thelma og Irene 1977 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Fru Olufsen Tv-serie
Dr. Knock 1973 Medvirkende Tv-film
Pelsen 1971 Betjentens hustru Agnete Tv-film
Udsigt til gården og gaden 1970 Gasværksarbejderens kone Tv-film
Woyzeck 1968 Käthe Tv-film
Tændstikken 1967 Medvirkende Tv-film
Den blå pekingeser 1966 Medvirkende Tv-film
Det evige spørgsmål 1962 Dina Tv-film
Komtessen 1961 Frk. Iversen, sekretær DK/Spillefilm
Det skete på Møllegaarden 1960 Marie DK/Spillefilm
Far til fire på Bornholm 1959 Søs DK/Spillefilm
I rosenlænker 1959 Medvirkende Tv-film
Bunbury 1959 Medvirkende Tv-film
Lille rislende kilde 1959 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.