enda

Else Roos

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tivoli - mit Tivoli 1988 Klip DK/Dokumentarfilm
Denmark - You'll love it! 1979 Producer, Klipper DK/Dokumentarfilm
Tøj 1975 Klip DK/Dokumentarfilm
Fart og fornuft 1974 Klip DK/Dokumentarfilm
I din fars lomme 1973 Medvirkende DK/Spillefilm
Det nye Iran 1965 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.