enda

Elsebeth Nielsen

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den du frygter 2008 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Deadline 2005 Manus DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Jeffs mor Tv-serie
Code of Conduct 2001 Ulla Palludan DK/Kort fiktion
Frække Frida og de frygtløse spioner 1994 Veninde 3 DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Rikkes mor DK/Spillefilm
Afbrudt møde 1982 Nina Tv-film
Johnny Larsen 1979 Britta, Johnnys kæreste DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.