enda

Elsie Neubert

(1925 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Landsbylægen 1961 Jørgens mor DK/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Stuepige DK/Spillefilm
Paladsrevolution 1959 Medvirkende Tv-film
Englen i sort 1957 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Ung leg 1956 Vera, stuepige i Helles hjem DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.