enda

Per Eltang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Omsen & Momsen 1987 Teknisk koordinator Tv-film
Ude på noget 1984 Teknisk koordinator Tv-serie
Anne og Paul 1975 Producer Tv-film
Askepot 1973 Produktion Tv-film
En forglemmelse 1973 Produktion Tv-film
Slap af 1973 Produktion Tv-film
Stoppested 1972 Produktion Tv-film
Dronningen 1972 Produktion Tv-film
Soiree musicale 1971 Produktion Tv-film
Til lykke Hansen 1971 Produktion Tv-film
En mindefest 1971 Produktion Tv-film
Vi besøger 1971 Producer Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.