enda

Elva Nordli

(1920 – 1997)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Motorvej på sengekanten 1972 Kostumer DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Kostumer DK/Spillefilm
Med kærlig hilsen 1971 Kostumer DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Kostumer DK/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Kostumer DK/Spillefilm
Den røde rubin 1970 Kostumer DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Kostumer DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.