enda

Elvi Henriksen

(1916 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Luischen 1993 Medvirkende Tv-film
Margot Lander (1910-1961)... kærligst 1982 Produktion DK/Dokumentarfilm
Den Kongelige Ballet 1902-1906 1979 Musik DK/Dokumentarfilm
Matador 1978 Alvilda Bang, pianistinde Tv-serie
Bjørn Wiinblad 1969 Klaver DK/Dokumentarfilm
Klingende toner 1945 Piano DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.