enda

Elvir Ramovic

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frivillige 2019 Mihail DK/Spillefilm
Usynligt hjerte 2019 Hjemløs person DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Alices serbiske bror Mike DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Østeuropæer Tv-serie
Paragraf 15 2007 Nøgen mand DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.