enda

Elvis Presley

(1935 – 1977)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Elvis: The Last 24 Hours 2005 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Elvis: The Missing Years 2001 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Lad isbjørnene danse 1990 Sang DK/Spillefilm
Ballade med piger 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Charro 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Elvis lever livet 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Arizona Joe 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Double trouble - Elvis i kattepine 1967 Medvirkende U/Spillefilm
California holiday 1966 Mike McCoy U/Spillefilm
Frankie and Johnny 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Elvis i Det Vilde Vesten 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Elvis i haremet 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Skør med piger 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Kissin' cousins 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Elcis i den syvende himmel 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Sjov i Acapulco 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Blue Hawaii 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Flammende stjerne 1960 Medvirkende U/Spillefilm
G. I. blues 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Med knyttede næver 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Reno-brødrene 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.