enda

Emil Johnsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kongernes fald 2019 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Doel 2018 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Dråberne 2017 Producer DK/Kort fiktion
Stay Behind - Min farfars hemmelige krig 2017 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Til Stede 2013 Klip, Producer DK/Kort fiktion
Appelsiner og Lygtepæle 2013 Klip, Producer DK/Kort fiktion
En piges dagbog 2013 Producer DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Casting, Produktionskoordinator Tv-serie
Junior 2003 Sig selv Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.