enda

Emil Nyløkke Thorup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
LEGO Filmen - Et klodset eventyr 2014 Grønne Lygte U/Spillefilm
AFR 2007 Producerassistent DK/Spillefilm
Partus 2006 Producerassistent DK/Kort fiktion
Direktøren for det hele 2006 Producerassistent DK/Spillefilm
Klovn 2005 Caspers assistent Tv-serie
Tøsepiger 1996 Jonas DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.