enda

Emil Reesen

(1887 – 1964)

Komponist og dirigent. Født 30. maj 1887, død 27. marts 1964 - 76 år gammel. Far til komponisten Morten Reesen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sanct Hansaften-spil 1979 Musik Tv-film
Farinelli 1961 Musik Tv-film
De fem år [skoleudg.] 1960 Musik DK/Dokumentarfilm
Ordet 1955 Dirigent DK/Spillefilm
Din fortid er glemt 1950 Musik DK/Spillefilm
Han blev flyver 1950 Musik DK/Dokumentarfilm
Kongefilmen Frederik IX 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
Hørbehandling i Danmark i fortid og nutid 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
Fire forsøg 1949 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Hvor er Far? 1948 Musik DK/Spillefilm
De gamle 1947 Musik DK/Dokumentarfilm
My Name is Petersen 1947 Dirigent DK/Spillefilm
Oktober-Roser 1946 Musik DK/Spillefilm
Hvad fatter gør 1945 Musik DK/Kort fiktion
Danmark i Lænker 1945 Musik DK/Dokumentarfilm
Familien Gelinde 1944 Musik DK/Spillefilm
To som elsker hinanden 1944 Musik DK/Spillefilm
Spurve under Taget 1944 Musik DK/Spillefilm
Blichers Jylland 1944 Musik DK/Dokumentarfilm
Det store Ansvar 1944 Musikindspilning DK/Spillefilm
Guds mærkelige veje 1944 Orkester DK/Kort fiktion
Den danske Folkehøjskole 1944 Orkester DK/Dokumentarfilm
Kriminalassistent Bloch 1943 Musik DK/Spillefilm
Møllen 1943 Musik DK/Spillefilm
Erik Ejegods Pilgrimsfærd 1943 Musik DK/Spillefilm
Tordenskjold gaar i Land 1942 Musik DK/Spillefilm
Niels Pind og hans Dreng 1941 Musik DK/Spillefilm
En Forbryder 1941 Musik DK/Spillefilm
Mellem sydfynske Sunde 1941 Musik DK/Dokumentarfilm
En Desertør 1940 Musik DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 Musik DK/Spillefilm
Vagabonden 1940 Musik DK/Spillefilm
Kongen som Farfar 1940 Musik Dokumentariske optagelser
Danmarks Konge Christian den Tiende 1940 Musik DK/Dokumentarfilm
Gennem Midtsjælland! - Historiske Steder i Sorø Amt 1940 Musik DK/Dokumentarfilm
En dag i Sønderjylland 1940 Musik DK/Dokumentarfilm
Genboerne 1939 Musikalsk ledelse DK/Spillefilm
Elverhøj 1939 Arrangement DK/Spillefilm
Champagnegaloppen 1938 Musik DK/Spillefilm
Kongen bød 1938 Musik DK/Spillefilm
Livet paa Hegnsgaard 1938 Musik DK/Spillefilm
Kvaksalveren 1938 Arrangement U/Spillefilm
Flaadens blaa Matroser 1937 Musik DK/Spillefilm
Plat eller Krone 1937 Musik DK/Spillefilm
Danmarks konge gennem 25 Aar 1937 Musik DK/Dokumentarfilm
Sol over Danmark 1936 Musik DK/Spillefilm
Palos Brudefærd 1934 Musik DK/Spillefilm
Heksen 1922 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.