enda

Emil Skjerne

(1881 – 1921)

Skuespiller. Bror til pianist og musikprofessor Axel Skjerne.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Elskovsbarnet 1916 Siegbert, von Altens søn DK/Spillefilm
Et Hjerte af Guld 1916 Johan Visberg, fabrikantens søn DK/Spillefilm
Lyset og Livet 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Skuddet fra Toldstationen 1915 Løjtnant Holm DK/Spillefilm
For Barnets Skyld 1915 Officeren DK/Spillefilm
Fra Dybet 1915 2den alfons DK/Spillefilm
Den Stærkeste 1915 Garderhusar DK/Spillefilm
Fattig og rig 1915 Jim, Lady Dombeys søn DK/Spillefilm
En Mesalliance 1912 John, grevens jockey, Manus DK/Spillefilm
Alperosen 1911 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.