enda

Emile Hirsch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
All Nighter 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Prince Avalanche 2013 Lance U/Spillefilm
Lone Survivor 2013 Danny Dietz U/Spillefilm
The darkest hour 2011 Sean U/Spillefilm
Milk 2009 Cleve Jones U/Spillefilm
Speed racer 2008 Speed Racer U/Spillefilm
Ind i vildmarken 2007 Christopher McCandless U/Spillefilm
Alpha Dog 2007 Johnny Truelove U/Spillefilm
The girl next door 2004 Matthew Kidman U/Spillefilm
Imaginary heroes 2004 Tim Travis U/Spillefilm
Forbudt for børn 2002 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.