enda

Emilie Aabye

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aqualorius 2009 Sminkør DK/Kort fiktion
Til døden os skiller 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Danmarks sjoveste mand 2005 Makeup DK/Kort fiktion
Den lille pige med svovlstikkerne 2005 Sminkør Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.