enda

Emilie Nielsen

(1887 - 1981)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tjærehandleren 1971 Audun Hamres mor DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Fru Rasmussen, Hagenfryds hushjælp DK/Spillefilm
Løgn og løvebrøl 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Bryllupsgæst DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Bryllupsgæst DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Kunde hos bager DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Kokkepigen DK/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Døv værtinde DK/Spillefilm
Erasmus Montanus 1951 Medvirkende Tv-film
Saa mødes vi hos Tove 1946 Sporvognspassager DK/Spillefilm
Bedstemor gaar amok 1944 Medlem af Larsens familie DK/Spillefilm
Guds mærkelige veje 1944 Tanten DK/Kort fiktion
Vredens Dag 1943 Medvirkende DK/Spillefilm
Hans Onsdags-Veninde 1943 Vinder på travbanen DK/Spillefilm
Ebberød Bank 1943 Kone i have DK/Spillefilm
En Desertør 1940 Maren DK/Spillefilm
Pas paa Svinget i Solby 1940 Kvinde i lægens venteværelse DK/Spillefilm
De tre maaske fire 1939 Ane DK/Spillefilm
Julia paa Glatis 1938 Rengørinskone U/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Konen, der advarer om gas DK/Spillefilm
En fuldendt Gentleman 1937 Kunde hos barber DK/Spillefilm
Han, hun og Hamlet 1932 Kokkepige DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.