enda

Emilio Estevez

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bobby 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dødbringende måben 1 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Flere øjne i natten 1993 Medvirkende U/Spillefilm
The mighty ducks 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Freejack 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Vi ta'r skraldet 1990 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Young Guns 2 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Young Guns 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Øjne i natten 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste år er længe siden 1985 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Kliken fra St. Elmo 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Breakfast Club 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.