enda

Emily Mortimer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Bookshop 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Harry Brown 2009 D.I. Alice Frampton U/Spillefilm
The Pink Panther 2 2009 Nicole U/Spillefilm
Lars and the Real Girl 2007 Karin U/Spillefilm
Match Point 2005 Chloe Hewett Wilton U/Spillefilm
The 51st State 2001 Dakota Phillips U/Spillefilm
Frankies sommer 1996 Romy Thomas U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.