enda

Emir Kusturica

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Maradona 2008 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Dokumentarfilm
De usynlige børn 2005 Instruktion U/Spillefilm
Livet er et mirakel 2004 Instruktion, Produktion, Musik U/Spillefilm
Jagoda i supermarkedet 2003 Produktion U/Spillefilm
Super 8 stories 2001 Instruktion U/Dokumentarfilm
Enken fra Saint-Pierre 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Sort kat, hvid kat 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Underground 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Arizona dream 1991 Instruktion U/Spillefilm
Dom za vesanje 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Malik - far er på forretningsrejse 1985 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.