enda

Emma Christiansen

(1887 – 1954)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Brandmandens Datter 1915 Manus DK/Spillefilm
Den moderne Messalina 1914 1ste kælling DK/Spillefilm
Borgens Hemmelighed 1913 Gammel zigeunerske DK/Kort fiktion
Storstadens Hyæne 1912 Gervaise DK/Spillefilm
Den svundne Lykke 1912 Louise de Bregard, Gilbertes søster DK/Spillefilm
Gøglerens Elskov 1912 Irma Dujardin, artist DK/Spillefilm
Kun en Tigger 1912 Gouvernanten DK/Spillefilm
Den kvindelige Spion fra Balkan 1912 Tatjana, Fjodors kone DK/Spillefilm
Naboerne 1912 Svigermo'er DK/Spillefilm
Pigernes Jenser 1912 Anastasia, sangerinde DK/Kort fiktion
Lumpacivagabundus 1912 1st kurtisane DK/Spillefilm
Frelserpigen 1911 Ida Nielsson, Esthers veninde DK/Spillefilm
Hovmod staar for Fald 1911 En værtinde DK/Kort fiktion
Københavnerliv 1911 Malle med Øjet, Bakkesangerinde DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.