enda

Emma Leth

(1990 – )

Skuespillerinde, model. Datter af filmproduceren Karoline Leth (f. 1964) og barnebarn af filminstruktøren Jørgen Leth.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sandheden om mænd 2010 Lærke, 17 år DK/Spillefilm
En historie om en pigetrio 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tick Tick Boom 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Beate Tv-serie
Alliancen 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Elena DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Rebekka DK/Spillefilm
Et andet sted 2006 Pige, der bowler DK/Kort fiktion
Fucking 14 2005 Cecilie DK/Kort fiktion
Således skete det 2004 Marie DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.