enda

Emma Thomas

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Man of Steel 2013 Producer U/Spillefilm
The Dark Knight Rises 2012 Producer U/Spillefilm
Inception 2010 Producer U/Spillefilm
The Dark Knight 2008 Producer U/Spillefilm
The Prestige 2006 Produktion U/Spillefilm
Batman Begins 2005 Produktion U/Spillefilm
Following 1998 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.