enda

Emma Thompson

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Late Night 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Last Christmas 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Dommerens valg 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Johnny English slår til igen 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Bridget Jones' Baby 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Legend of Barney Thomson 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Effie Gray 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Saving Mr. Banks 2013 P.L. Travers U/Spillefilm
Modig 2012 Elinor U/Spillefilm
Nanny McPhee med nye tryllerier 2010 Manus U/Spillefilm
Sidste chance, Harvey 2009 Kate Walker U/Spillefilm
Nanny McPhee - den fortryllende barnepige 2005 Nanny McPhee, Manus U/Spillefilm
Præsidentkandidaten 1998 Susan Stanton U/Spillefilm
Vinter gæsten 1997 Frances U/Spillefilm
Fornuft og følelse 1995 Elinor Dashwood, Manus U/Spillefilm
Carrington 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Min far er en helt 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Junior 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Resten af dagen 1993 Medvirkende U/Spillefilm
In the Name of the Father 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Død for anden gang 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Høj kærlighed 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.