enda

Emmanuel Lubezki

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Revenant 2015 Fotograf U/Spillefilm
Gravity 2013 Foto U/Spillefilm
To the Wonder 2012 Foto U/Spillefilm
The tree of life 2011 Foto U/Spillefilm
Burn After Reading 2008 Foto U/Spillefilm
Children of men 2006 Foto U/Spillefilm
The new world 2005 Foto U/Spillefilm
Lemony Snicket - Én ulykke kommer sjældent alene 2004 Foto U/Spillefilm
Attentat på Nixon 2004 Foto U/Spillefilm
Katten 2003 Foto U/Spillefilm
...og din mor! 2001 Foto U/Spillefilm
Things you can tell just by looking at her 2000 Foto U/Spillefilm
Sleepy Hollow 1999 Foto U/Spillefilm
Store forventninger 1998 Foto U/Spillefilm
The birdcage 1996 Foto U/Spillefilm
Kærlighedens dal 1995 Foto U/Spillefilm
Reality Bites 1994 Foto U/Spillefilm
Hjerter i chili 1991 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.